Hoezo Mooie Wereld?

Dit ben ik, Marleen Smit

Mooie wereld in één dag is ontstaan vanuit het idee dat de wereld zoveel mooier kan worden door meer stil te staan bij het kleine geluk in het leven. Ik heb Mooie wereld in één dag opgericht omdat ik vanuit positiviteit andere mensen kan motiveren om ook op zoek te gaan naar het kleine geluk. Ik sta met beide benen op de grond en kan met mijn nuchtere kijk op zaken, je een bril aanreiken zodat je iets ziet wat je nog niet eerder hebt gezien. Praktisch en toepasbaar in het dagelijkse, drukke leven.

Mijn levenservaring heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik heb verschillende studies en opleidingen gedaan, waaronder journalistiek en creatieve therapie. Nieuwsgierigheid zit mij in het bloed, dus ik volg graag cursussen en workshops, van numerologie tot kaartleggen. Ik ben spiritueel ingesteld, maar ben wars van zweverigheid. In mijn ogen is er meer tussen hemel en aarde, maar daar kan iedereen mee leren omgaan. Laten we er maar gebruik van maken in plaats van er ingewikkeld over te doen.

Ik heb mijn kantoor bij het CvJO op de Deel 22a in Emmeloord. Deze lokatie is goed te bereiken met openbaar vervoer en met de auto. Voor de deur kun je gratis parkeren. Mocht je een workshop of brainstorm met mij willen organiseren en je hebt zelf geen lokatie, dan kan dat bij het CvJO in overleg tegen een kleine meerprijs. Ontknoopsessies zijn op mijn kantoor of via Skype.

Naast het ontknopen, maak ik de wereld ook graag mooier met producten zoals kaarten, posters, kunstige dingen en wensarmbandjes. In mijn Etsyshop kun je een aantal producten zien. Mocht je naar iets speciaals op zoek zijn, laat het me weten, ik kan een heleboel! Ik teken en beteken heel graag. Een ander project waar ik mee bezig ben, is Mooie wereld in een tekening Daar maak ik (zo goed als) elke dag een tekening voor over wat dan ook.

Dit ben ik