De laatste nieuwtjes...

Nieuws Categoriën


Twitter feed

Latest tweets
  • Loading tweets...


Flickr feed


Alles is niet lelijk, echt niet!

22 april 2015
Alles is niet lelijk, echt niet!

Afgelopen week werd ik opgeschrikt door afschuwelijke berichten over verdronken vluchtelingen. Wat een lelijke dingen werden er gezegd, gedacht en geroepen. En hoe ik ook mijn best doe om me te verplaatsen in mijn medemensen, het bleef lelijk, heel lelijk. Hoe kan ik hier mee omgaan? Ik wil ieders mening respecteren ook al staat het nog zo ver bij mij vandaan. Het enige dat ik weet is dat je duisternis niet met duisternis kunt bestrijden, alleen met licht.

Laten we daarom de nadruk leggen op het moois, op onze overeenkomsten. Laten we elkaar een gezicht geven door elkaar te groeten als we op straat lopen. Laten we wat liever zijn. Laten we lachen naar anderen. Laten we laten zien dat er ook moois is en laten we elkaar daarmee inspireren om hetzelfde te doen. Ieder op zijn of haar manier. Mensen zijn niet slecht, dat kan en wil ik niet geloven.

Geef eens wat weg for no reason, gewoon omdat iemand het nodig heeft of kan gebruiken. Pay it forward. Wanneer je om je heen kijkt en mensen kunt helpen waar nodig, zal de hulp altijd weer bij je terugkomen. Misschien niet op een manier die je vooraf kunt bepalen, maar op een moment waarop je het niet ziet aankomen. Klein geluk, groot geluk, toeval of hoe je het maar wilt noemen.

Doe je mee? Ik geef hierbij de aftrap om wat meer liefde in de wereld te brengen. Er komen nog meer Liefdesbriefautomatieken hier in de buurt. Woon je niet hier in de buurt (Emmeloord) stuur me dan een mailtje met je adres, dan pluk ik voor jou ook een liefdesbrief of een wensarmbandje uit de automaat. Let love rule!


Lees Meer...

Nu ook producten die de wereld mooier maken

2 januari 2015
Nu ook producten die de wereld mooier maken

Naast het ontknopen, maak ik de wereld ook graag mooier met producten zoals kaarten, posters, kunstige dingen en wensarmbandjes. In mijn Etsyshop kun je een aantal producten zien. Alles is handgemaakt. Mocht je naar iets speciaals op zoek zijn, laat het me weten, ik kan een heleboel! Ik teken en beteken heel graag.


Lees Meer...