De laatste nieuwtjes...

Nieuws Categoriën


Twitter feed

Latest tweets
  • Loading tweets...


Flickr feed


Speelkwartier #1

16 april 2012
Speelkwartier #1

Speelkwartier #1 is een feit! Vanmorgen kreeg ik de eerste opdracht per e-mail binnen, lekker op tijd. Gelukkig maar want ik was bere-nieuwsgierig. Ik mocht rustig aan beginnen met mijn eerste speelkwartiertje. De opdracht was als volgt; Probeer een dagelijks ding om te buigen naar een speelkwartier.

Nu voelt mijn leven gemiddeld genomen eigenlijk al als een speelkwartier, dus ik moest wel even nadenken. Er borrelden allerlei ideeën omhoog, van opgedirkt stofzuigen met een plaksnor (I want to break freehee:)) tot een bloemstukje maken van onkruid. Of een stilleven van aardappelschillen, of een schuimschilderij op de ramen maken, of, of, of…

Uiteindelijk heb ik een boodschappenlijstje gemaakt met boodschappen die allitereren (hmm, ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel, want allitereren, kan dat wel?) Zo ging ik op zoek naar bruisende boontjes, koddige konijnenbrokjes en troostende tissues (met issues) Eenmaal in de supermarkt, besloot ik om het avondeten te maken met de letter A. Asperges met aardappels, achterham en gekookte aitjes. En aardbeienijs toe!

Superleuk om te doen! Is het al bijna morgen? Kan niet wachten op de volgende opdracht.