De laatste nieuwtjes...

Nieuws Categoriën


Twitter feed

Latest tweets
  • Loading tweets...


Flickr feed


Zwaan schuif aan

25 november 2011 In de categorie:
Zwaan schuif aan

Hoe heerlijk kan het zijn om een nieuwe agenda te hebben. Nog helemaal leeg en fris, zonder verplichtingen en zorgen. Als dat toch eens zo zou kunnen blijven….mijmer mijmer.

Elk jaar neem ik mij voor om meer tijd vrij te maken voor leuke dingen. Want wat is er nou leuker dan af en toe even een avond of een middag voor jezelf? En in die nieuwe agenda is plek zat voor leuke, nieuwe dingen. Maar aan het eind van het jaar valt het toch weer tegen. Al die leuke stickers met me-time (uit de Flow agenda) zitten nog keurig op hun velletje naast de oppas regelen-stickers. Hoe staat het met jou agenda van dit jaar, kijk eens terug en zie hoeveel tijd je voor jezelf hebt gemaakt.

Daarom ben ik er dit jaar vroeg bij qua goede voornemens. Volgend jaar gaat het er echt van komen, er komt meer tijd voor leuke dingen (herstel, ik máák meer tijd voor leuke dingen) Echt, heus. En die leuke dingen? Die komen vanzelf, ik ga fimokleien, 3d schilderijen maken, klooien met strijkkralen, kinderen voor kinderen karaoke organiseren, speurtochten doen, stoepkrijten, en nog zoveel meer. Heb je zin om mee te doen, dan ben je van harte welkom om bij mij aan de keukentafel aan te schuiven tegen een kleine vergoeding.

En om mijn goede voornemen kracht bij te zetten, begin ik gewoon volgende week al. Ik ga een adventskrans maken dinsdag 29 november vanaf 20.00. Wie doet er mee? Je kunt je opgeven per e-mail of via onze Facebookpagina. Via Facebook en Twitter worden alle activiteiten aangekondigd, dus dan ben je altijd op de hoogte.