Een mooie workshop volgen?

Vakantiegevoel in een doosje

5 december 2010 In de categorie:
Vakantiegevoel in een doosje Ken je dat ultieme vakantiegevoel? Niks om handen hebben, alleen doen wat je echt leuk vindt? Kom het bij deze workshop halen.Deze workshop gaat over het genieten van de kleine dingen om ons heen. Dagjes sauna, weekendjes weg, verre vakanties, het kost veel geld en de stress die erbij komt kijken doet niemand goed.

Is alles wel geregeld? Is er wel oppas voor de kat? Staan er geen files richting de luchthaven? Hebben we alles ingepakt? Heb ik alles goed achtergelaten voor mijn collega’s?Dit blijkt vaker en vaker een reden om er niet eens aan te beginnen. En als we uiteindelijk toch op vakantie gaan, voelen we alweer de stress van alledag voordat we weer thuis zijn. Hoe kunnen we het ontspannen gevoel van de vakantie bij ons houden en oproepen wanneer we maar willen?

Wat gaan we doen?

Allereerst gaan we het hebben over de stress van het dagelijkse leven. Waar komt deze stress vandaan? En wat kunnen we eraan doen? Ontspanning is vaak het toverwoord, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het wordt al snel geforceerd genieten. In deze workshop gaan we heel specifiek uitzoeken waarom we het op vakantie zo fijn hebben en ontspannen zijn. En waarom dit gevoel meestal direct weer weg is op het moment dat de reis naar huis weer nadert.

Ook nemen we zondagavondstress onder de loep. Dit blijkt vaker voor te komen dan we denken. We gaan daarom op zoek naar remedies voor dit fenomeen.

Waarom juist deze workshop?

Weer leren genieten van het genieten! Dat is waar deze workshop om draait. Als je kiest voor deze workshop, gaan we van tevoren altijd even in op de wensen en de situatie van de cursisten. Op die manier sluit het altijd aan op je verwachtingen en krijg je ook echt goede adviezen en tips die toepasbaar zijn in je dagelijkse leven.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en is in overleg op elk gewenst tijdstip. De workshop is inclusief drankjes en alle materialen. Jullie bepalen zelf wat de workshop jullie waard is geweest. Om dat ik vertrouwen heel belangrijk vind en het bereikbaar wil houden voor iedereen. Hier lees je meer over waardebepaling achteraf.