Een mooie workshop volgen?

Wordt je eigen superheld

5 december 2010 In de categorie:
Wordt je eigen superheld Stap in je eigen wereld die je zelf creëert en maak van jezelf waar je vroeger zo van droomde. Het is nog niet te laat om je eigen superheld te worden. Wat wilde je vroeger worden? En is dat ook uitgekomen? Soms bekruipt je het gevoel: ‘Is dit het nou?’

Je alledaagse leven lijkt in niets op het spannende leven wat je voor ogen had toen je nog op school zat.  Draai nu die knop om en haal eruit wat erin zit! Je hebt tijd genoeg om te worden wat je eigenlijk wilt zijn. En je hoeft heus niet te bungyjumpen of je haar roze te verven. Wordt je eigen superheld!

Wat gaan we doen?

We gaan eerst eens lekker wegdromen door de ideale situatie te benoemen en te maken tot in detail.  Kijkend naar deze situatie gaan we de volgende vragen stellen;

Hoe komt het dat je bent wie je nu bent?
Wie zijn mijn voorbeelden?
Wat zijn je belemmeringen om in deze situatie te komen?
Hoe kom je dichter bij deze situatie?
Welke kwaliteiten moet je verder ontwikkelen om dit te bereiken?

Verder maken we een echte superheldaankleedpop van onszelf, precies zoals jij jezelf het liefst ziet. Dit is je mascotte om je elke dag een superheld te laten voelen.

Waarom juist deze workshop?

Was ik maar… en had ik maar…. Klinkt dat bekend? Dan is dit het moment om in te stappen. Elke grote reis begint met een klein stapje en je mag zelf weten welke kant je op gaat.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en is in overleg op elk gewenst tijdstip. De workshop is inclusief drankjes en alle materialen. Lunch of diner kan ook worden verzorgd tegen een kleine vergoeding.  Als je er behoefte aan hebt, kunnen we na een afgesproken periode kijken of je op schema ligt om je doel te bereiken. Ook krijg je dan tips en adviezen die voor jou situatie van belang zijn. Deze nabespreking kan per persoon ingepland worden of in een groep.  Jullie bepalen zelf wat de workshop jullie waard is geweest. Om dat ik vertrouwen heel belangrijk vind en het bereikbaar wil houden voor iedereenHier lees je meer over waardebepaling achteraf.