Een mooie workshop volgen?

Van Gelukzoeker tot Gelukvinder

19 december 2010 In de categorie:
Van Gelukzoeker tot Gelukvinder Deze online cursus is een middenweg tussen de praktische opdrachten uit Wreck this Journal van Keri Smith en het beschrijvende van The artist’s way van Julia Cameron. Het is niet alleen een online feestje, maar ook kun je per post, sms en e-mail leuke verrassingen verwachten.

Druk, druk, druk, staat jouw agenda ook vol met van alles en nog wat? Met de online cursus Van Gelukzoeker tot Gelukvinder heb je er nog een afspraak bij, maar wel een hele leuke die je zelfs tijd gaat opleveren. Grijp je kans en meld je hier direct aan. Je bepaalt zelf wat je het je waard is om Gelukzoeker te worden!

Het gaat over de zoektocht naar geluk en ruimte in je hoofd. Over dat je jezelf niet voorbij wilt lopen, maar dat dat soms toch gewoon gebeurt. Ik help je met het vinden door middel van praktische en creatieve opdrachten, herkenbare verhalen, vallende kwartjes en hier en daar een voorgehouden spiegel. Je maakt met deze cursus een statement voor jezelf, je kiest voor jezelf!

Van Gelukzoeker naar Gelukvinder is niet alleen een reis door je eigen hoofd, maar ook een fijn naslagwerk om je weer even te focussen als je voelt dat je jezelf weer voorbijrent.

Deze online cursus is een middenweg tussen de praktische opdrachten uit Wreck this Journal van Keri Smith en het beschrijvende van The artist’s way van Julia Cameron. Het is niet alleen een online feestje, maar ook kun je per post, sms en e-mail leuke verrassingen verwachten.

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar info@mooiewereldineendag.nl of klik hier om je direct aan te melden.