Een mooie workshop volgen?

Waardebepaling achteraf

29 oktober 2014 In de categorie: ,
Waardebepaling achteraf Hier vind je in het kort de diensten die ik met Mooie wereld in een dag aanbied op basis van waardebepaling achteraf of een alternatieve manier van betalen zonder geld. Heb je vragen, of zoek je iets specifieks? Neem contact op via de contactpagina.

Onderstaand vind je een aantal diensten die ik aanbied om de wereld samen met jou mooier te maken. Ik werk met waardebepaling achteraf of een alternatieve manier van betalen zonder geld (verderop lees je er meer over). Dat betekent dat je hier geen prijzen vindt. Je bepaalt zelf wat het je waard is geweest. Voel je vooral niet onzeker over dat je niet weet wat je kunt geven, aanbevelingen zijn ook al veel waard!  Op die manier leer ik zelf ook veel en ik werk graag op basis van vertrouwen. Mocht je er vragen over hebben, vraag vooral! Diensten die ik aanbied, zijn o.a. de volgende:

  • Een ontknoopsessie van 2 uur (indicatie prijs 99,00 euro)
  • Een workshop van 2 uur inclusief alle materialen (indicatie prijs 45,00 per persoon)
  • De online cursus inclusief alle materialen (indicatie prijs 59,00)
  • Een brainstorm over wat dan ook van een uur (indicatie prijs 60,00 per uur)

Ben je op zoek naar iets anders dan wat ik aanbied, vraag me dan eens wat ik voor je kan doen. Ik heb een hekel aan het woord; creatieve duizendpoot, maar ik ben het wel. Workshops worden op lokatie aangeboden, tegen een kleine vergoeding kan ik ook een lokatie regelen.

Zoek je een alternatieve manier om te betalen omdat je niet veel geld hebt, maar wel een enorm talent hebt, of gave lezingen geeft, of fantastische boeken hebt. Daar sta ik absoluut voor open. Stuur een bericht en je hoort van mij.

Ontknoopsessies zijn in principe bij mij op kantoor, tenzij we anders afspreken. Skype is ook een mogelijkheid.

Wil je meer weten, stuur dan een bericht.