Een mooie workshop volgen?

Ontknoopsessies

Ontknoopsessies

“Ik heb moeite om alle ballen in de lucht te houden. De zorg voor mijn gezin, mijn baan enzovoorts.” “Ik wil doen, wat ik écht wil doen met mijn leven. Maar ik heb geen idee wat dat is!” “Ik storm recht op een burn out af, help!” “Ik loop met een vaag idee en ik weet niet hoe ik dat concreet kan maken.”
Lees Meer...
Waardebepaling achteraf

Waardebepaling achteraf

Hier vind je in het kort de diensten die ik met Mooie wereld in een dag aanbied op basis van waardebepaling achteraf of een alternatieve manier van betalen zonder geld. Heb je vragen, of zoek je iets specifieks? Neem contact op via de contactpagina.
Lees Meer...
Vakantiegevoel in een doosje

Vakantiegevoel in een doosje

Ken je dat ultieme vakantiegevoel? Niks om handen hebben, alleen doen wat je echt leuk vindt? Kom het bij deze workshop halen.Deze workshop gaat over het genieten van de kleine dingen om ons heen. Dagjes sauna, weekendjes weg, verre vakanties, het kost veel geld en de stress die erbij komt kijken doet niemand goed.
Lees Meer...
Wordt je eigen superheld

Wordt je eigen superheld

Stap in je eigen wereld die je zelf creëert en maak van jezelf waar je vroeger zo van droomde. Het is nog niet te laat om je eigen superheld te worden. Wat wilde je vroeger worden? En is dat ook uitgekomen? Soms bekruipt je het gevoel: ‘Is dit het nou?’
Lees Meer...